+45 9756 0250
  • Dansk
  • English
  • Deutsch

Limfjorden

Pladsen_builder: 

Limfjorden i baghaven

Kun et stenkast væk fra campingpladsen ligger Limfjorden. Her finder I en børnevenlig strand, hvor der er plads til plask og leg i vandet. Langs stranden er der rig mulighed for at bygge sandslotte, gå lange ture, hvor der kan samles store østersskaller, andre muslinger og sten. Når sulten melder sig, er der mulighed for at købe fastfood og is i vores Café og Isbar, som ligger tæt ved stranden og har udsigt udover fjorden. Hvis I for alvor er aktive, er der også mulighed for at sejle i havkajak i det flotte, rene vand. Faktisk er stranden og badevandet af så høj kvalitet, at stranden har fået det blå flag.

Hvad end I er til sjov og leg, kulturelle oplevelser i lokalområdet eller fysisk udfoldelse på vandet, har vi noget for jer hos Limfjords Camping & Vandland. Vi glæder os til at tage imod jer!

Limfjorden i baghaven

Limfjorden i baghaven

Limfjorden som legeplads

Limfjorden som legeplads

Limfjorden som legeplads

Campingpladsen ligger lige op ad Limfjorden, og er en sand legeplads for børn og voksne. Der er gode muligheder for, at fange krabber fra badebroen, og samle sten og flotte østers skaller på stranden.

Du kan beundre den unikke solnedgang, der byder på mange flotte farver når himmel og hav står i et. Der er mulighed for at børnene kan lege ved vandet, så grib badeskoene og kom afsted…

Stranden og badevandet er af høj kvalitet, og derfor har stranden også fået tildelt det Blå Flag for sit rene badevand.

Fakta om det Blå Flag

Blå Flag kampagnen arbejder for at beskytte og værne om hav- og kystmiljøet. Det sker ved at belønne strande og lystbådehavne, som gør en ekstra indsats for miljøet og for at højne stranden eller havnens standard.

Det Blå Flag vurderes & tildeles på baggrund af:

  • Miljøindsats og vandkvalitet
  • Miljøinformation
  • Drift, service og faciliteter
  • Sikkerhed

Fakta om det Blå Flag

Fakta om det Blå Flag

Kontakt os i dag

Limfjords Camping & Vandland logo

Limfjords Camping og Vandland I/S

Ålbæk Strandvej 5 - DK-7860 Spøttrup - Tlf: (+45) 9756 0250 - Mail: camping@limfjords.dk
CVR nr. 39289482

  • DK Camp

Hent vores app

Hent vores app på App StoreHent vores app på Google Play

Anbefalinger

ADAC Empfehlung 2018ANWB erkende camping 2018